Citroen C1 Urban Ride, conceptul căruia nu îi este frică de borduri

În purul stil Citroën (mai ţii minte „sateliţii” de lângă volan, da?), noua generaţie a citadinei C1 a fost transformată într-un fel de micro-SUV, care arată ca şi cum ar putea devora borduri pe bandă rulantă. Avem detalii mai jos.

Citroen C1 Urban Ride, conceptul căruia nu îi este frică de borduri Citroen C1 Urban Ride, conceptul căruia nu îi este frică de borduri

Acesta e conceptul Citroën C1 Urban Ride, adică un C1 din cea mai nouă generaţie îmbrăcat în haine de micro-SUV.

Protecţii din plastic pentru aripi şi praguri, precum şi spoilere din plastic negru. De asta ai nevoie ca să dai un plus de atitudine unei maşinuţe de oraş

Dar nu se rezumă totul la nişte bucăţi de plastic montate pe ici-colo, fiindcă prototipul francezilor are garda la sol cu 15 mm mai mare decât la un C1 de serie, aşa că ar trebui să fie în stare să escaladeze nişte borduri de dimensiuni normale. Spun normale fiindcă avem de-a face, totuşi, cu o maşină care măsoară mai puţin de 3,5 metri lungime.

În plus, e decapotabilă! (bine, are doar un acoperiş retractabil din material textil, dar tot arată fain)

Citroën C1 Urban Ride Concept va fi prezentat la Salonul Auto Paris 2014, alături de Citroën DS3 facelift şi conceptele C4 Cactus Airflow 2L şi Divine DS. Totodată, francezii vor organiza un mic sondaj la standul de la salon, unde îi vor întreba pe trecători dacă vor ca prototipul Urban Ride să se transforme într-o versiune de serie.

Tu ce spui: ai vrea să poţi cumpăra o maşină care arată ca un SUV în miniatură?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.