Conceptul Mini Clubman Vision Gran Turismo, pregătit pentru lumea virtuală

Britanicii de la Mini vor să cucerească lumea virtuală a jocului Gran Turismo 6 cu conceptul Clubman Vision GT, însă trebuie să stea la coadă, fiindcă există alţi producători care le-au luat-o înainte.

Conceptul Mini Clubman Vision Gran Turismo, pregătit pentru lumea virtuală Conceptul Mini Clubman Vision Gran Turismo, pregătit pentru lumea virtuală

Jocul Gran Turismo 6 e plin deja de concepte virtuale făcute de companii ca Volkswagen, Nissan şi BMW. Iar acum e timpul pentru britanicii de la Mini să intre în lumea virtuală cu conceptul Clubman Vision Gran Turismo, care arată pur şi simplu minunat. De fapt, stăm şi ne întrebăm de ce nu a făcut Mini până acum un model de serie care să arate exact aşa.

Pe fişa tehnică a modelului scrie aşa: un motor care dezvoltă 395 CP, o acceleraţie de la zero până la 100 km/h în 3,5 secunde şi o viteză maximă de 290 km/h. A, da, şi şase evacuări - patru pe laterale şi două în spate.

Evident, toate aceste valori puteau să fie de un miliard de ori mai bune, fiindcă oricum vorbim despre o maşină care va trăi exclusiv în interiorul unui joc. Ceea ce e bine, fiindcă dacă ai la dispoziţie un PlayStation 3 poţi să te bucuri de ea oricând vrei tu.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.