Nissan pregăteşte lumea pentru viitorul GT-R cu Vision Gran Turismo

Autor: Andrei Ştirbu 17 iun. 2014 Concepte auto

Nissan se alătură grupului de producători auto care aruncă pastile virtuale în Gran Turismo, un grup din ce în ce mai mare: Volkswagen ne-a arătat GTi Vision Concept, Mercedes-Benz a aniversat 15 ani de Gran Turismo cu Vision GT Concept, BMW ne-a surprins cu conceptul lor iar Mitsubishi chiar ne-a speriat un pic cu maşinăria lor

În timp ce unele dintre aceste concepte au fost gândite să încingă astfaltul în lumea virtuală Gran Turismo, altele (cum ar fi GTi Vision Concept, văzut la Wörthersee) fac următorul pas către realitate, prezentându-se publicului în carbon, oţel şi plastic. 

Despre Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo producătorii nu au divulgat prea multe detalii de ordin tehnic, ci s-au mulţumit să menţioneze că acest proiect este rezultatul unei echipe tineri de designeri de la centrul nipon din Londra. Şi au mai declarat şi că „lumea reală este pregătită” pentru acest concept. Adică vom avea ocazia să-l vedem la Goodwood Festival of Speed 2014.  

Până atunci, merită să arunci o privire peste clipul de prezentare de mai sus şi să ne zici dacă merită să ne surprindă anul 2020 cu un GT-R de serie care să arate aşa.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide