Honda va prezenta conceptele Civic Wagon şi NSX la Geneva

Honda a confirmat astăzi gama de modele pentru Salonul Auto de la Geneva 2013, care constă în două concepte plus modelul CR-V echipat cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC.

Honda va prezenta conceptele Civic Wagon şi NSX la Geneva Honda va prezenta conceptele Civic Wagon şi NSX la Geneva

Dacă o parte din publicul pasionat de maşini a putut lua contact cu conceptul NSX în cadrul Salonului Auto de la Detroit 2013, Honda Civic Wagon vine în premieră la Salonul Auto de la Geneva 2013 şi prezintă direcţia designului exterior pentru modelul de serie, ce are sarcina de a întări şi mai mult gama Civic.

Similar primei versiuni a conceptului, NSX îşi păstrează proporţiile dinamice accentuate de liniile moderne şi curate asortate cu atitudinea de supercar şi sentimentul de high-tech.

Alături de Civic, SUV-ul Honda CR-V va fi la rândul său disponibil cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC - primul produs al noii tehnologii Earth Dreams. Modelul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil cu tracţiune faţă şi transmisie manuală şi va oferi un echilibru excepţional de performanţă şi consum.

Motorul diesel 1.6 i-DTEC este cel mai uşor motor din clasa sa şi promite să ofere noului CR-V propulsia necesară, manevrabilitate şi costuri reduse de exploatare datorită consumului redus. Noul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil începând cu toamna lui 2013.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.