KIA ne testează interesul pentru noul concept de SUV-coupe de la Geneva 2013

Autor: Oraan Mărculescu 24 ian. 2013 Concepte auto

După ce producătorul coreean KIA a început să se impună ca producător generalist în principalele segmente, au început şi tatonarea nişelor, în vederea creării unor modele care să atragă atenţia asupra mărcii prin nonconformism.

Pseudo-crossoverul KIA Soul nu are succesul scontat în rândul tinerilor, aşa încât coreenii s-au apucat din nou de treabă, iar la Salonul Auto Geneva 2013 promit să ne surprindă cu un concept interesant.

Deocamdată, avem doar câteva imagini-teaser şi nici o altă informaţie – nici măcar numele. Însă din poze putem deduce suficient de multe lucruri în acest moment, primul fiind că vorbim de un crossover-coupe cu o atitudine mult mai bine conturată.

Practic, noul concept vrea să pună mult mai mult accentul pe sportivitate chiar şi decât Evoque, ducându-ne puţin în domeniul hot-hatch. În plus, partea frontală de-a dreptul tupeistă propune un look foarte ciudat, care promite să fie la fel de controversat ca designul lui Nissan Juke.

Aşadar, aşteptăm mai multe imagini şi informaţii cu noul concept KIA, care punem pariu că v-a făcut curioşi şi pe voi, nu-i aşa?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide