Mazda LM55 este propunerea virtuală a niponilor pentru jocul Gran Turismo 6

În afară de Gran Turismo 6, nu cred că a mai existat vreodată un joc cu maşini care să-i fi pus atât de mult la treabă pe producătorii auto. Sigur, există o grămadă de simulatoare auto cu maşini oficiale licenţiate, dar care alt joc mai are atâtea concepte virtuale făcute special?

Mazda LM55 este propunerea virtuală a niponilor pentru jocul Gran Turismo 6 Mazda LM55 este propunerea virtuală a niponilor pentru jocul Gran Turismo 6

Creatorii simulatorului auto Gran Turismo 6, disponibil pentru consolele PlayStation, au reuşit să facă ceva aproape imposibil: să-i convingă pe producătorii auto să creeze concepte virtuale care vor fi folosite exclusiv în joc. 

Acum e rândul celor de la Mazda, care au pus la bătaie ca pachet suplimentar conceptul denumit LM55. Sigur, niponii nu sunt primii care au făcut asta. Înaintea lor au fost cei de la Mercedes-AMG, Infiniti, Chevrolet şi Volkswagen, printre alţii.

Modelul virtual a fost inspirat din monopostul de Le Mans 787B care a concurat în realitate pe circuitele lumii în anii 1990, dar bineînţeles că a fost reinterpretat prin deja celebrul limbaj de design Kodo, care a stat la baza modelelor Mazda6 şi Mazda2.

Aruncă o privire în galeria foto şi, cine ştie, poate o să ai ocazia să-l conduci în GT6 pe PlayStation.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.