Morgan LifeCar Concept

La 8 ani de la lansarea lui Aero 8, Morgan revine în forţă cu două coupeuri ce îţi taie răsuflarea.

Morgan LifeCar Concept Morgan LifeCar Concept
Producţia modelului Morgan AeroMax va începe în prima lună a anului 2008, însă până atunci orginalul producător ne va prezenta LifeCar Concept. Deşi ne aflăm foarte aproape de deschiderea salonului de la Frankfurt, premiera modelului va avea loc abia anul viitor la Geneva. Morgan vrea să demonstreze celor implicaţi în industria auto că un model cu zero emisii poate să fie plăcut de condus.

Deşi foarte puţine detalii au fost date publicităţii, Morgan a declarat ca va merge mult peste solutiile hibride actuale, folosirea pilelor de combustibil fiind adusă la un nou nivel. Proiectul LifeCar, anunţat în 2006, este realizat în colaborare cu Oscar Automotive, Cranfield University, QinetiQ, Oxford University şi Linde AG.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.