Noi informaţii despre Skoda VisionD - aşa va arăta Skoda Octavia 3

Cehii încearcă să ne ţină interesul treaz pentru conceptul Skoda VisionD printr-un nou set de fotografii, în care maşina care prefigurează Octavia 3 face pereche cu un fotomodel.

Noi informaţii despre Skoda VisionD - aşa va arăta Skoda Octavia 3 Noi informaţii despre Skoda VisionD - aşa va arăta Skoda Octavia 3

Am putea spune că Skoda VisionD, inaugurat cu ocazia Salonului Auto Geneva 2011, reprezintă o piatră de hotar pentru brandul cehilor, deoarece ne arată o mare schimbare de imagine a maşinilor Skoda pe care le vom vedea în viitorul apropiat pe şosele.

Conform designerului şef Josef Kaban, stilul conceptului Skoda VisionD se dovedeşte "mândru, încrezător, dar nu arogant", maşina având "un look sportiv şi puternic, îmbinat cu o frumuseţe simplă şi o aparenţă contemporană şi tinerească". Probabil de aceea în noile imagini VisionD apare alături de un fotomodel...

Oficialii confirmă faptul că farurile şi proiectoarele de ceaţă, grila cu micul "nas" care conţine sigla, precum şi stopurile rectangulare sunt elemente pe care le vom regăsi pe noua generaţie Skoda Octavia 3, care va fi lansată la Salonul Auto Paris 2012 şi va intra pe piaţa europeană la începutul lui 2013.

Noua Skoda Octavia 3 va avea un spaţiu interior mai generos, precum şi un design evoluat al habitaclului, maşina urmând a beneficia de câteva gadgeturi, printre care un display tactil central, pentru comenzile sistemului infotainment.

Conform unor surse, Skoda VisionD prefigurează varianta cu hayon a Octaviei 3, în timp ce conceptul MissionL urmează a fi versiunea sedan clasică a noii Octavia, în trei volume şi cu o capotă simplă pentru portbagaj. Oricum, este de aşteptat ca, la Salonul Auto Geneva 2012, cehii să ne surprindă cu o evoluţie a conceptului VisionD, mult mai apropiată de versiunea de serie Octavia 3.

VEZI AICI PICTORIALUL CU SKODA VISION D CONCEPT

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.