Viitorul Ferrari F70 imaginat de un român, Constantin-Gabriel Radu

Autor: Oraan Mărculescu 02 mai 2012 Concepte auto

Constantin-Gabriel Radu este un designer român, specializat pe design industrial din domeniul transporturilor şi care lucrează pentru Pininfarina, la studioul din Russelsheim, Germania. Recent, ne-a atras atenţia prin propunerea sa de urmaş al lui Enzo, pe care îl denumeşte Ferrari F70.

Cabina studiului Ferrari F70 aminteste de proiectul Pininfarina, Ferrari P 4/5

Deloc surprinzător, Ferrari F70 aminteşte destul de mult de una dintre cele mai recente creaţii ale renumitului studio de design, Ferrari P 4/5, realizat de Pininfarina pentru colecţionarul James Glikenhaus. În principal, similarităţile se regăsesc la nivelul parbrizului şi acoperişului, cabina fiind realizată în stil carlingă, centura mediană urcând uşor spre spate.

Multe dintre detaliile lui Ferrari F70 amintesc de Ferrari 458 Italia

La nivelul farurilor şi stopurilor, însă, designerul român apelează la idei împrumutate de la Ferrari 458 Italia, în timp ce fantele sculpturale de pe capota faţă par un tribut adus lui Enzo. Surprind suprafeţele largi ale caroseriei, muchiile laterale nefiind asociate cu fante uriaşe de aerisire, ceea ce contribuie la impresia de sculptură a maşinii.

Cât de reuşită este acest Ferrari F70, rămâne la latitudinea voastră să apreciaţi.

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA [email protected] ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR.RO!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide