Alfa Romeo Brera S

Alfa Romeo Brera S vine să alunge criticile legate comportamentul "bătrânesc", blamat atât de des la coupeul Brera, ascuns în spatele siluetei de fotomodel şi a personalităţi şarmante.

Alfa Romeo Brera S Alfa Romeo Brera S
Alfa Romeo Brera S - spateAlfa Romeo Brera a fost des criticată pentru că nu merge la fel de bine precum arată. Acest lucru, deşi trecut cu vedere de fanii adevăraţi, este remediat prin apariţia unei versiuni dezvoltată de constructorul italian împreună cu Prodrive. În versiunea sportivă toate slăbiciunile incriminate la Brera se doresc a fi remediate, modelul anunţându-se mai agil şi mai ferm pe şosea.

Până aici toate bune, există însă şi o veste proastă pentru fanii din Europa continentală, dar de dragul, acestui model mai bine trecem la detalierea tehnică. Pentru a induce plusul de fermitate lipsă, Prodrive a coborât garda cu 10mm, mulţumită arcurilor Eibach şi amortizoarelor Bilstein, a montat bare antirului mai rigide şi a apelat la mai multe piese din aluminiu la trenul de rulare. Procesul de distilare a caracterului sportiv nu putea fi definitivat fără o cură de slăbire, modelul cu motor V6 fiind uşurat cu 100 de kg şi cel diesel cu 35 de kg.

Alfa Romeo Brera S - interiorMotoarele de pe coupeul italian nu a fost însă modificate de tunerul britanic, dar celelate modificări mecanice induc o îmbunătăţire a perfromanţelor dinamice. Brera S atinge astfel 100 km/h în 7 secunde, în cazul propulsoorului de 3.2 litri V6, şi în 8.6 secunde, pentru mai leneşul 2.2 JTS

Superbele jante de pe Alfa Romeo 8C şi geamurile fumurii sunt elementele de ordin estetic care diferenţiază S-ul de un alt Brera. Vestea proastă este că acest model va fi produs doar pentru piaţa din Marea Britanie şi doar 500 de britanici vor putea să îşi parcheze Brera S în faţa casei, fiind mai degrabă o ediţie limitată decât o versiune derivată. Preţul pentru acest model este de 26.450 de lire (33.200 de euro) pentru 2.2 JTS şi 28.450 de lire (35.700 de euro) pentru 3.2 V6.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.