Astra VXR Nurburgring Edition

Anul trecut Opel a prezentat Astra OPC Nurburgring Edition, în acest an divizia britanică propune Astra VXR Nurburgring Edition, în principal aceeaşi maşină, dar cu ceva mai multă putere.

Astra VXR Nurburgring Edition Astra VXR Nurburgring Edition
Astra VXR Nurburgring EditionEste de bon ton să rupi monotonia unei game compacte prin apariţia unei ediţii speciale, dacă seria limitată poartă însă şi numele unui circuit celebru efectul este garantat. Pe această idee a mizat Opel cu Astra OPC Nurburgring Edition în toamna anului trecut. Acum a venit rândul diviziei britanice Vauxhall să ofere clienţilor impresia de exclusivism prin lansarea lui Astra VXR Nurburgring Edition.

Probabil o să spuneţi că este una şi aceeaşi maşina şi nu o să greşiţi prea mult. Dar modelul britanic, exceptând volanul pe  dreaptă, diferă prin puterea sensibil mărită. Astra VXR ediţie limtată oferă un plus de 14 CP, faţă de Astra OPC Nurburgring Edition capabil de 240 CP. Secretul plusului de putere constă în evacuarea sport Remus, dezvoltată de echipa de competiţie Vauxhall BTCC.  Acceleraţia pâna la 100 km/h durează 6,2 secunde şi modelul este limitat la 250 km/h.

Astra VXR Nurburgring EditionÎn rest, ingredientele folosite la Astra OPC Nurburgring Edition se regăsesc şi în reţeta britanică: culoare albă ornată cu motive competiţionale, spoilere amplu dimensionate, jante pe 18" în ton cu caroseria, oglinzi şi montanţii B acoperiţi cu fibră de carbon.

Britanicii vor plăti pentru acest model 21.295 de lire, mai mult cu 1.575 de euro decât pentru varianta VXR normală. Fiecare model va fi evidenţiat printr-o plăcuţă personalizată ce conţine numărul de ordine al modelului în seria limitată.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.