Opel Astra OPC – ediţie limitată

Autor: Andrei Nan 28 aug. 2007 Știri auto

Ediţia specială Nurburgring Edition a lui Astra OPC este bayat[ pe a doua generaţie a şasiului IDSPlus2, folosit şi pentru variantele OPC ale modelelor Vectra şi Zafira. Aspectul agresiv este asigurat de culoarea albă a caroseriei, de dimensiunile mai mult decât generoase ale spoilerelor faţă/spate, dar şi de oglinzile retrovizoare şi montantul B, acoperite cu fibră de carbon.

Pentru a fi în ton cu caroseria, jantele din aliaj uşor sunt vopsite tot în alb, creându-se în acest mod o identitate bine definită a ediţiei speciale Astra OPC. Din punct de vedere al motorizării, Opel Astra OPC Nurburgring Edition este propolsat de un motor de 2,0 litri turbo, care dezvoltă 240 CP. Împreună cu o cutie manuală modificată cu şase rapoarte, propulsorul accelerează maşina de la 0 la 100 de km/h în 6,4 secunde, iar viteza de top este de 244 km/h.

Ediţia specială Opel Astra OPC Nurburgring Edition este un tribut adus clienţilor care au facut posibil ca Astra OPC să fie cel mai bine vândut model sport al noii generaţii de modele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide