BMW Progressive Activity Sedan - la Frankfurt 2009

Iar noul crossover, în viziunea bavarezilor, va fi un sedan pentru progresiştii cărora le place activitatea?! Sau ceva de genul...

BMW Progressive Activity Sedan - la Frankfurt 2009 BMW Progressive Activity Sedan - la Frankfurt 2009

Deşi mulţi producători explorează domeniul coupe-urilor cu patru uşi, BMW a dat lovitura cu SUV-ul coupe-cu-4-uşi, râvnitul BMW X6. Iar la anul ne aşteaptă o altă struţo-cămilă, botezată pompos Progressive Activity Sedan, deşi va purta, cel mai probabil, un banal indicativ V5.

Conform surselor germanilor de la Auto Motor und Sport, noua maşină va fi un fel de BMW X6 mai scund, dar la fel de lung (4,9 metri). Contrar titulaturii "Sedan", maşina va beneficia de hayon, soluţie anunţată şi pentru viitoarea generaţie BMW Seria 5 - de fapt, ideea îi aparţine lui Skoda Superb. Noua maşină a fost deja surprinsă în teste, camuflată, existând premise pentru a concura cu Audi Allroad. Însă acest lucru va fi clar dora în 2009, la Salonul Auto Frankfurt 2009, unde noul model va fi lansat oficial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.