BMW Progressive Activity Sedan – la Frankfurt 2009

Autor: Oraan Mărculescu 28 iun. 2008 Prezentări
BMW Progressive Activity Sedan – la Frankfurt 2009

Deşi mulţi producători explorează domeniul coupe-urilor cu patru uşi, BMW a dat lovitura cu SUV-ul coupe-cu-4-uşi, râvnitul BMW X6. Iar la anul ne aşteaptă o altă struţo-cămilă, botezată pompos Progressive Activity Sedan, deşi va purta, cel mai probabil, un banal indicativ V5.

Conform surselor germanilor de la Auto Motor und Sport, noua maşină va fi un fel de BMW X6 mai scund, dar la fel de lung (4,9 metri). Contrar titulaturii "Sedan", maşina va beneficia de hayon, soluţie anunţată şi pentru viitoarea generaţie BMW Seria 5 – de fapt, ideea îi aparţine lui Skoda Superb. Noua maşină a fost deja surprinsă în teste, camuflată, existând premise pentru a concura cu Audi Allroad. Însă acest lucru va fi clar dora în 2009, la Salonul Auto Frankfurt 2009, unde noul model va fi lansat oficial.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide