Ediţie limitată la 25 de exemplare: McLaren Edition SLR

Milionarii care suspină după Mercedes SLR McLaren au motive de bucurie, dar trebuie să se grăbească: în curând va mai fi oferită o ediţie limitată la doar 25 de exemplare a deja celebrului supercar.

Ediţie limitată la 25 de exemplare: McLaren Edition SLR Ediţie limitată la 25 de exemplare: McLaren Edition SLR

Conform diverselor surse, chiar dacă supercarul Mercedes SLR McLaren a fost scos din fabricaţie acum un an, nemţii se gândesc să readucă acest bolid de colecţie în actualitate.

Cu ocazia salonului german de tuning Essen Motorshow 2010 va fi expus un exemplar al noii ediţii speciale, fabricată în doar 25 de unităţi: McLaren Edition SLR. Ce aduce diferit acest model?

Din puţinele informaţii, se ştie că McLaren Edition SLR va beneficia de un pachet aerodinamic îmbunătăţit. Partea frontală este cea mai puternic modificată, spoilerul având un alt design, în spirit racing, precum şi fante foarte mari pentru aerisire.

În lateral se remarcă atât un alt aspect pentru fante (cele două baghete cromate orizontale fiind suprimate), precum şi jante cu un design special, care ascund un sistem de frânare upgradat, cu discuri ceramice. De asemenea, vor fi aduse modificări şi direcţiei sau suspensiei lui McLaren Edition SLR, pentru ca acest bolid să fie mult mai sportiv.

Motorul, însă, rămâne acelaşi V8 de 5,4 litri, dotat cu compresor mecanic şi care dezvoltă tot 626 CP, ca şi modelul de serie. Alte detalii nu se cunosc deocamdată, nici măcar preţul estimativ pentru care va putea fi cumpărat unul din cele 25 de exemplare McLaren Edition SLR.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.