Ediţie limitată la 25 de exemplare: McLaren Edition SLR

Milionarii care suspină după Mercedes SLR McLaren au motive de bucurie, dar trebuie să se grăbească: în curând va mai fi oferită o ediţie limitată la doar 25 de exemplare a deja celebrului supercar.

Ediţie limitată la 25 de exemplare: McLaren Edition SLR Ediţie limitată la 25 de exemplare: McLaren Edition SLR

Conform diverselor surse, chiar dacă supercarul Mercedes SLR McLaren a fost scos din fabricaţie acum un an,nemţii se gândesc să readucă acest bolid de colecţie înactualitate.

Cu ocazia salonului german de tuning Essen Motorshow 2010 va fiexpus un exemplar al noii ediţii speciale, fabricată îndoar 25 de unităţi: McLaren Edition SLR. Ce aduce diferitacest model?

Din puţinele informaţii, se ştie că McLaren Edition SLRva beneficia de un pachet aerodinamic îmbunătăţit. Parteafrontală este cea mai puternic modificată, spoilerul având un altdesign, în spirit racing, precum şi fante foarte mari pentruaerisire.

În lateral se remarcă atât un alt aspect pentru fante (cele douăbaghete cromate orizontale fiind suprimate), precum şi jante cu undesign special, care ascund un sistem de frânare upgradat, cudiscuri ceramice. De asemenea, vor fi aduse modificări şidirecţiei sau suspensiei lui McLaren Edition SLR, pentruca acest bolid să fie mult mai sportiv.

Motorul, însă, rămâne acelaşi V8 de 5,4 litri,dotat cu compresor mecanic şi care dezvoltă tot 626 CP, ca şimodelul de serie. Alte detalii nu se cunosc deocamdată, nici măcarpreţul estimativ pentru care va putea fi cumpărat unul din cele 25de exemplare McLaren Edition SLR.