Ediţie limitată: Seat Ibiza SC Sport Limited Edition

Nu vom face o comparaţie cu fimul "300", deoarece ediţia limitată Seat Ibiza SC Sport Limited Edition, chiar dacă aminteşte prin culoare de Lamborghini, nu este o "vijelie" pe patru roţi.

Ediţie limitată: Seat Ibiza SC Sport Limited Edition Ediţie limitată: Seat Ibiza SC Sport Limited Edition

Seat Ibiza SC Sport LimitedDacă versiunea de top Volkswagen Polo GTI nu vi se pare suficient de picantă, modelul "verişor" Seat Ibiza SC vine cu o propunere care se apropie de imaginea unui hot-hatch mai aprig.

Principalul lucru care iese în evidenţă la ediţia specială Ibiza SC Sport Limited este vopseaua specială "Lumina Orange", pe care o regăsim doar în catalogul Lamborghini. Deşi nu vorbim de un Gallardo în miniatură, SC Sport Limited presupune şi alte accesorii care contribuie la obţinerea unui look agresiv.

Jantele de 17 inch sunt finisate în negru, fiind încălţate cu pneuri sport. Spoilerul frontal este redesenat, pentru a-i conferi maşinii un aer mai sportiv, iar cel din spate primeşte două fante generoase pe laterale (au doar rol estetic, nu şi funcţional), iar în mijloc grupează perechea de evacuări trapezoidale.

Doar 1,6 litri si 105 CPHayonul primeşte un eleron ceva mai mare şi cu un design particularizat, iar acoperişul şi oglinzile laterale sunt finisate în negru, pentru a contrasta şi mai mult cu vopseaua orange a caroseriei. De remarcat şi pragurile cu o nouă profilare.

Interiorul maşinii continuă ideea combinaţiei de negru şi orange, ultima culoare fiind folosită pentru câteva ornamente de plastic. Volanul este sportiv şi îmbrăcat în piele, iar pedalierul este, cum altfel, perforat, fiind realizat din aluminiu.

Scaunele sport beneficiază de cusătură orange, arătând altfel decât în celelalte modele Seat Ibiza, iar pe tunelul central, lână maneta schimbătorului, tronează numărul de ordine al acestei ediţii speciale. Care va fi oferită în doar 300 de exemplare, pentru un preţ de 20.600 euro (valabil pentru Germania).

Un preţ care pare foarte tentant, până ajungem la caracteristicile tehnice ale maşinii. Care nu au nici o legătură cu versiunea de top Seat Ibiza Cupra, deoarece motorizarea ediţiei speciale Ibiza SC Sport Limited este una limitată, fiind vorba despre propulsorul pe benzină de 1,6 litri şi 105 CP.

Prin urmare, nici o legătură cu filmul "300".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.