Ediţie specială BMW Z4 sDrive35is Mille Miglia Limited Edition

Pentru a celebra succesele din cursele Mille Miglia cu legendarul model BMW 328, filiala italiană a celor de la BMW propune această ediţie specială, bazată pe BMW Z4.

Ediţie specială BMW Z4 sDrive35is Mille Miglia Limited Edition Ediţie specială BMW Z4 sDrive35is Mille Miglia Limited Edition

Modelul de top al roadsterului bavarez este BMW Z4 sDrive35is, un fel de urmaş al lui BMW Z4 M, dar fără a beneficia de sigla Motorsport în exterior - cu toate că puterea de 340 CP a propulsorului bi-turbo este la acelaşi nivel cu a predecesorului cu badge M.

Noua editie speciala BMW Z4 sDrive35is Mille Miglia

Cei care suspinau după o notă de exclusivitate pentru acest top-model al gamei Z4 se pot acum bucura: italienii au pregătit ediţia specială BMW Z4 sDrive35is Mille Miglia. Care, din păcate, va fi oferită doar în 99 de exemplare, aşa încât va fi destul de exclusivistă.

Logo Mille MigliaModelul este realizat de BMW Italia şi doreşte să fie un tribut adus legendarului BMW 328, care a făcut furori la ediţia din 1940 a cursei Mille Miglia, câştigând locurile unu, trei, cinci şi şase - cea mai importantă realizare de până acum a departamentului de curse BMW.

Ce înseamnă această ediţie specială Z4 Mille Miglia? Nu vorbim de modificări tehnice, performanţele rămânând la acelaşi nivel. Pentru început, modelul este oferit cu un pachet exterior M Sports, cu mici tuşe diferite de un Z4 sDrive35i de serie (grila neagră a radiatorului sau vopsirea în negru a părţii centrale a spoilerului frontal).

Jantele de 19" oferite sunt finisate într-o nuanţă "dark chrome", având un aspect racing, dar şi elegant în acelaşi timp. Vopseaua pentru caroserie este specială, argintiu mat, denumită Polaris, ceea ce ar trebui să diferenţieze clar maşina pentru cunoscători.

Cusatura rosie pentru scaunePentru cei mai puţin cunoscători, micul logo roşu Mille Miglia ar trebui să le atragă atenţia că vorbim despre o ediţie specială. Acest logo este plasat pe aripile laterale, lângă inscripţia sDrive35i, precum şi în spate, sub badge-ul Z4, ieşind imediat în evidenţă datorită vopselei speciale a caroseriei.

Interiorul nu suferă modificări importante de concepţie, dar câştigă la capitolul look. Scaunele sport sunt acoperite într-o combinaţie de Alcantara şi tapiţerie din piele, cusătura roşie fiind foarte bine pusă în evidenţă.

De asemenea, covoraşele au margini roşii şi inscripţia "1000 Miglia", iar la baza consolei centrale, finisată cu un plastic special pentru acest model, regăsim, din nou, logo-ul roşu Mille Miglia.

Din tablou mai lipseşte doar numărul de serie al fiecărui exemplar, plasat la vedere. Dar ce mai contează, dacă toate cele 99 de exemplare din acest BMW Z4 sDrive35i Mille Miglia sunt destinate pieţei italiene?

Cât despre preţ, acesta nu a fost comunicat, însă maşina va putea fi admirată în premieră la evenimentul de celebrare anul dedicat Mille Miglia.

Doar 99 de exemplare BMW Z4 Mille Miglia vor fi produse

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.