Ediţie specială pentru Italia: Mercedes SLK Naked

Micul roadster german Mercedes SLK are mulţi fani prin ţările din sudul Europei. Iar în Italia, Mercedes oferă o ediţie specială, SLK Naked, realizată în doar 99 de exemplare.

Ediţie specială pentru Italia: Mercedes SLK Naked Ediţie specială pentru Italia: Mercedes SLK Naked

Mercedes SLK NakedFaptul că Mercedes SLK Naked este marketat drept o ediţie specială nu înseamnă neapărat că maşina se diferenţiază foarte mult faţă de un SLK obişnuit. Totuşi, SLK Naked se poate lăuda cu un număr redus de exemplare - doar 99 de unităţi vor fi oferite pentru piaţa italiană. În plus, prezentarea oficială a avut loc la un eveniment suficient de hot pentru italieni: World Ducati Week 2010.

Cei de la Mercedes vizează clientela tânără prin acest SLK Naked, primul lucru care ar trebui să atragă atenţia fiind preţul: 40.900 euro, cu 5.000 euro mai puţin decât versiunea normală Sport. Este oferită o singură variantă de motorizare, 200 Kompressor, care beneficiază de un propulsor de 1,8 litri supraalimentat, dezvoltând 184 CP - deci nu vorbim neapărat de o maşină care să ofere multă adrenalină.

Raport bun pret/echipareAvantajul lui SLK Naked se vede atunci când ne uităm pe lista de dotări standard, una foarte bogată şi care îi conferă modelului un raport preţ/echipare avantajos. Sunt oferite jante de 18", cu cinci spiţe duble, faruri şi stopuri fumurii "Balck Light", spoiler spate de tip AMG climatizare automată Thermatic şi un sofisticat sistem multimedia Audio 20 Dual Tuner, cu MP3, Bluetooth şi 9 boxe.

Posesorii unui Mercedes SLK Naked se vor mai putea mândri şi cu noile culori pentru caroserie: Bianco Cachemire, Grigio Alanite şi şi Grigio Platine. Interiorul beneficiază de inserţii din aluminiu speciale şi volan îmbrăcat în piele Nappa, iar, opţional, se pot comanda noi tipuri de tapiţerii din piele: Nero, Rosso Roadster sau Beige.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.