Ediţie specială pentru UK: Chevrolet Spark Woody Art Car

Chevrolet Spark Art Car a fost creat pentru a fi în centrul atenţiei la festivalul Boardmasters, unde ar trebui să le atragă atenţia tuturor celor pasionaţi de surfing.

Ediţie specială pentru UK: Chevrolet Spark Woody Art Car Ediţie specială pentru UK: Chevrolet Spark Woody Art Car

Chevrolet Spark WoodySurferii tineri ar trebui să ştie că, pe vremea când bunicii lor înfruntau valurile, în America apăruse o modă a maşinilor cu porţiuni mari din caroserie realizate din lemn. În anii '50, aşadar, erau la modă (în serie redusă) aşa-numitele Woody Wagons, cumpărate în special de surferi, o modă care, însă, a apus destul de repede.

Chevrolet Spark Woody Art Car nu aplică acelaşi procedeu, decât la nivel vizual - adică doar aveţi impresia că partea din spate a maşinii este realizată din lemn, deoarece vorbim de un material din vinil, realizat de Pyramid Visuals Weybridge. De altfel, după ce americanii şi-au dat seama că e prea scump să faci caroserii din lemn, au apelat în anii '60 la un procedeu similar, folosind un material denumit Di-Noc, un vinil cu textură de lemn.

Dedicata surferilor tineriChevrolet Spark Woody Art Car se mai evidenţiază şi prin pneurile cu margine vopsită în alb (la fel ca la maşinile americane din prima jumătate a secolului XX), dar şi prin jantele cu un design inspirat din navigaţie şi care, atunci când maşina este în mişcare, fac Spark-ul să arate ca o mică ambarcaţiune în viteză.

Deşi maşina şi-a făcut deja apariţia publică, ea urmează să fie în centrul atenţiei şi cu ocazia Salonului Auto Paris 2010, în standul Chevrolet, alături de alte modele Spark Art Car. Totodată, Chevrolet Spark Woody Art Car va fi prezent şi la finala concursului de anul acesta "Young? Creative? Chevrolet!", care va avea loc tot la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.