Ford F-450 Heavy Duty Harley Davdison şi Cabela

În timp ce majoritate adoptă în vocabular şi comportament termenul ecologism, cei de la Ford scot două ediţii speciale la truck-urile heavy-duty F Series pentru ultimii nepăsători la problema încălzirii globale şi preţul petrolului.

Ford F-450 Heavy Duty Harley Davdison şi Cabela Ford F-450 Heavy Duty Harley Davdison şi Cabela

Ford F-450 Harley DavidsonPachetul Harley Davidson este special oferit pentru versiunea Ford F-450 şi, pe lângă numele de legendă cu care se asociază, îşi încântă clienţii cu flăcări albastre pe lateral, scaune cu piele neagră din piele perforată, şi panourile uşilor şi bordul acoperite cu piele albastră care continuă tema flăcărilor albastre de la exterior.

Nivelul de personalizare Cabela este destinat celor care preferă să îşi petreacă timpul în natură, spun cei de la Ford, cam contradicţie totuşi între impactul modelului şi pretextul acestei. versiuni. Dotările cu care vine în plus sunt, o schemă de culori în două tonalităţi, protecţii antinoroi, jante speciale şi multe logouri Cabela. În interior tema bicoloră este Ford Cabela - interiorpăstrată, pe bord îşi face apariţia lemnul Paldeo, iar podea este acoperită cu o suprafaţă rezistentă la uzură.

Ambele versiuni vor fi disponibile doar pentru piaţa americană, deci în Europa vor fi doar apariţii meteorice.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.