Lexus LF-A Special Edition

Lexus a decis că este momentul să anunţe o ediţie specială a supercar-ului LF-A, una care vine cu un mic spor de performanţă.

Lexus LF-A Special Edition Lexus LF-A Special Edition

Putere japonezaDeşi mulţi au speculat că noul model va purta în nume şi denumirea circuitului de la Nurburgring, iată că japonezii s-au mulţumit să denumească simplu maşina: Lexus LF-A Special Edition. Cu ce vine nou? În primul rând japonezii au fixat aripa spate şi deflectoarele de pe spoilerul faţă cu polimer ranforsat cu fibră de carbon.

În plus, noile jante vin cu pneuri mult mai aderente, speciale pentru a pune puterea crescută a motorului pe asfalt. Practic, propulsorul acum nu mai dezvoltă 560 CP, ci 570 CP. Iar cutia de viteze schimbă treptele într-un timp cu 25% mai mic. Date cu privire la creşterea de performanţă în cifre nu au fost furnizate, însă având în vedere preţul de 375.000 de dolari pentru un model de bază, nu ne-ar mira ca un Lexus LFA Special Edition să treacă de 400.000 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.