Mazda MX-5 Black&Matte

Mazda MX-5 o ține din ediție special în ediție specială, ultima dintre ele fiind făcută împreună cu o casă de design din Franța și vine, nu în standard, ci în prezentarea foto, și cu un fotomodel.

Mazda MX-5 Black&Matte Mazda MX-5 Black&Matte

Mazda MX-5 Black&Matte, la modul cum se prezintă ar putea fi produsul unui tuner foarte inspirat, însă la această ediție nu a lucrat un amator, ci chiar o casă de design renumită pentru colecțiile Haute Couture, LK Paris by Laure Kczekotowska.

Prea multe detalii nu ne dau japonezii despre această ediție specială, ci ne lasă să ne consolăm cu modelul răvășitor. Singurele informații pe care le-am spicuit este că se bazează pe versiunea Roadster Coupe cu motor de 2.0 litri. Nu știm dacă este de vânzare această ediție, nici care este numărul de telefon al acestei fete, tot ce știm că în cinstea acestei versiuni se va da o petrecere și că va fi prezentată la Salonul Cabriolet, Coupe și SUV de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.