Mazda RX-8 - ediţie specială

Fanii motorului rotativ să nu se bucure prea repede, deoarece Mazda RX-8 "Rotary Engine 40th Anniversary edition" este destinată doar pieţei japoneze.

Mazda RX-8 - ediţie specială Mazda RX-8 - ediţie specială
Şi nici japonezii nu vor fi foarte fericiţi, deoarece această ediţie specială va fi produsă într-un număr de numai 200 de exemplare - este de aşteptat ca, din cauza cererii mari, Mazda să fie pusă în situaţia de a suplimenta producţia.

Fiecare maşină, care ne va aminti de celebrarea a 40 de ani de când Mazda construieşte motoare rotative în producţia de serie, va fi oferită într-o culoare albă specială pentru caroserie, Marble White, în timp ce interiorul dispune de tapiţerie din piele neagră şi Alcantara argintiu. Vizual, tuşele exclusive sunt foarte discrete, dar la nivel tehnic sunt câteva delicatese interesante, precum amortizoarele Bilstein sau traversa din poliuretan pentru suspensia faţă.

Preţul în Japonia pentru această ediţie specială, atât pentru cutia manuală cu şase trepte, cât şi pentru cea automată, tot cu şase trepte, este de 3,15 milioane yeni (aproape 20.000 euro).
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.