Mitsubishi Outlander Facelift

Mitshubishi Outlander trece printr-o rinoplastie, operată de acelaşi chirurg care a operat şi partea frontală a lui Mitsubishi Lancer. Iată o galerie extinsă cu imaginile oficiale.

Mitsubishi Outlander Facelift Mitsubishi Outlander Facelift

Partea frontală a lui Mitsubishi Lancer este genială, botul acela de rechin oferind o agresivitate seducătoare chiar şi versiunii de bază a compactei nipone, ca să nu mai vorbim de versiunea Evo. Speculând succesul acestei imagini de marcă niponii o replică pe aproape toate modelele din gamă. Întâi a intrat Colt la "Lancerizare" şi acum este rândul lui Mitsubishi Outlander să treacă prin rinoplastie.

Problema este că Mitsubishi se pare că preia nasul literalmente cu copy-paste şi parcă o variaţie ar fi binevenită pentru a nu supralicita această temă. Faceliftul implică şi alte modificări (insesizabile), spatele având un spoiler redesenat pentru asorta cu partea din faţă, iar blocurile optice au de asemenea un design nou, deşi din acestă prima poză oficială nu am zice şi din imagine cu conceptul Outlander GT nu ne putem da seama.

Marea noutatea tehnică va fi transmisia cu dublu ambreiaj Twin Clutch - Sport Shift Transmission, preluată de acolo de unde a fost transplantată şi partea frontală, adică de pe Lancer Evolution. Pe lângă senzaţiile sportive pe care noua transmisie le promite, consumul va fi redus cu 5% şi implicit emisiile vor fi mai mici. Despre motorizări nu ştim prea multe şi, deşi în imagini avem portretizat un V8, în Europa la putere va fi tot Dieselul de 2.2 litri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.