Premiera  Noul Opel Astra inaugurat la Frankfurt 2009!

Noile Opel Astra şi Ampera au fost inaugurate cu ocazia conferinţei de presă Opel la Frankfurt 2009, în prezenţa lui Carl-Peter Forster, vice-preşedinte General Motors Group, preşedinte al GM Europe şi Director al Comitetului Executiv Opel.

VEZI AICI POZE CU NOUL OPEL ASTRA LIVE LA FRANKFURT 2009

Noua generaţie a compactei germane Opel Astra poate fi văzută pe viu la Salonul Auto Frankfurt 2009. În curând, primele impresii de la faţa locului despre noul Opel Astra de la echipa promotor.ro, aflată la faţa locului, dar şi de la câştigătorii concursului de design Opel şi promotor.ro "O schiţă HOT sau un VOT te trimit la Frankfurt!"

VEZI AICI VIDEO CU NOUL OPEL ASTRA!

Primele impresii promotor.ro despre noul Opel Astra la Frankfurt 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.