Posche 911 China 10th Anniversary Edition

Cei de la Porsche celebrează 10 ani de existenţă pe piaţa chineză printr-o nouă ediţie specială a modelului Porsche 911, care, deloc surprinzător, se numeşte 10th Anniversary Edition. Ce aduce nou acest model.

Posche 911 China 10th Anniversary Edition Posche 911 China 10th Anniversary Edition

Dacă încă nu v-aţi plictisit de atâtea ediţii speciale ale iconicului model Porsche 911, iată astăzi una proaspătă: Porsche 911 China 10th Anniversary Edition. Care, evident, va fi dedicată exclusiv pieţe chineze, unde doar 10 norocoşi vor putea cumpăra această maşină, pentru un preţ care rămâne încă un mister.

Noua ediţie specială are la bază modelul de top Porsche 911 Turbo S, care, din punct de vedere tehnic, rămâne neschimbat. Oferă acelaşi motor boxer turbo de 3,8 litri şi 530 CP, o cutie de viteze automată PDK cu şapte trepte şi tracţiune integrală. Performanţele rămân şi ele la acelaşi nivel: 3,3 secunde pentru 0-100 km/h, respectiv 315 km/h viteză maximă.

La nivelul finisărilor, însă, 911 China 10th Anniversary Edition aduce unele lucruri interesante. În primul rând, vorbim de vopseaua aurie, care, cel puţin în China, va fi o carte de vizită nepreţuită pentru posesorul maşinii. Maşina se bazează pe un set de jante Sport Classic de 19 inch, iar capota şi eleronul spate sunt realizate din fibră de carbon.

În interior, această ediţie specială propune un habitaclu garnisit cu piele Alcantara, scaune sport şi un volan special Sport Design. Nu lipsesc inserţiile din fibră de carbon, covoraşele particularizate sau logo-urile interioare. Evident, nu aveau cum să lipsească plăcuţele cu numărul de ordine al fiecărui exemplar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.