Preview Paris 2010: Infiniti Performance G Line Cabrio Concept

Cei care vor să îşi individualizeze decapotabila Infiniti G Cabrio vor avea la dispoziţie în viitor un pachet oferit de divizia IPL (Infiniti Performance Line). Cu alte cuvinte, un răspuns dat unor nume celebre, precum Motorsport, AMG sau S-Line.

Preview Paris 2010: Infiniti Performance G Line Cabrio Concept Preview Paris 2010: Infiniti Performance G Line Cabrio Concept

La Salonul Auto Paris 2010, cei de la Infiniti îi vizeazăpe amatorii de life-style şi produse premium prin noulpachet Infiniti Performace Line, dedicat versiunii decapotabile amodelului de clasă medie premium Infiniti G37.

Infiniti G Cabrio primeste un program de personalizare IPL (Infiniti Performance Line)

La nivel estetic, maşina este vopsită într-o nuanţăspecială "Malbec Black", o vopsea cu efect perlat, deculoare neagră cu inflexiuni roşii, de mare efect. Iar combinaţiacu interiorul este foarte reuşită, acesta fiind îmbrăcat întapiţerie din piele Roşu Monaco. Planşa de bord beneficiază deinserţii lăcuite, dar şi de inserţii speciale KACCHU, care amintescde armurile samurailor în Evul Mediu.

Kitul exterior constă într-un spoiler frontal modificat, praguriaerodinamice şi un eleron suficient de vizibil pe capotaportbagajului. În rest, detaliile cromate au fost vopstie în negru,iar jantele de 19", cu 7 spiţe, sunt finisate într-un gri carbon.Cireaşa de pe tortul sportivităţii o reprezintă cele douăevacuări de mari dimensiuni, care contrastează cu linia elegantă amaşinii.

Infiniti G Cabrio IPL are motorul upgradat la 338 CP si 374 Nm, iar 0-100 km/h dureaza mai putin de 6 secunde

La nivel tehnic, pachetul IPL presupune un upgrade almotorului V6 de 3,7 litri, a cărui putere a fost crescută de la 320CP la 338 CP, în timp ce cuplul motor a ajuns de la 360 Nmla 374 Nm. Evoluţii destul de mici, dar care nu înseamnă schimbăriîn ce priveşte fiabilitatea motorului sau nivelul de emisiiCO2.

În schimb, sunt îmbunătăţite sensibilperformanţele: 0-100 km/h în mai puţin de 6 secunde(modelul de serie: 6,2 secunde), iar viteza maximă atinge acum 270km/h, renunţându-se la limitarea electronică a modelului de serie,de 250 km/h.

Suspensia este şi ea modificată, arcurile fiind mai rigide cu10%, iar amortizoarele având altă rată de compresie, în timp cegarda la sol este coborâtă. Deşi ni se spune că acest pachet estedoar la rangul de concept, acesta va putea fi comandatpentru Infiniti G Cabrio după prezentarea oficială de la salonulparizian.

Finisarea interiorului lui Infiniti G Cabrio IPL aminteste de platosele samurailor din Evul Mediu