Preview Paris 2010: Infiniti Performance G Line Cabrio Concept

Cei care vor să îşi individualizeze decapotabila Infiniti G Cabrio vor avea la dispoziţie în viitor un pachet oferit de divizia IPL (Infiniti Performance Line). Cu alte cuvinte, un răspuns dat unor nume celebre, precum Motorsport, AMG sau S-Line.

Preview Paris 2010: Infiniti Performance G Line Cabrio Concept Preview Paris 2010: Infiniti Performance G Line Cabrio Concept

La Salonul Auto Paris 2010, cei de la Infiniti îi vizează pe amatorii de life-style şi produse premium prin noul pachet Infiniti Performace Line, dedicat versiunii decapotabile a modelului de clasă medie premium Infiniti G37.

Infiniti G Cabrio primeste un program de personalizare IPL (Infiniti Performance Line)

La nivel estetic, maşina este vopsită într-o nuanţă specială "Malbec Black", o vopsea cu efect perlat, de culoare neagră cu inflexiuni roşii, de mare efect. Iar combinaţia cu interiorul este foarte reuşită, acesta fiind îmbrăcat în tapiţerie din piele Roşu Monaco. Planşa de bord beneficiază de inserţii lăcuite, dar şi de inserţii speciale KACCHU, care amintesc de armurile samurailor în Evul Mediu.

Kitul exterior constă într-un spoiler frontal modificat, praguri aerodinamice şi un eleron suficient de vizibil pe capota portbagajului. În rest, detaliile cromate au fost vopstie în negru, iar jantele de 19", cu 7 spiţe, sunt finisate într-un gri carbon. Cireaşa de pe tortul sportivităţii o reprezintă cele două evacuări de mari dimensiuni, care contrastează cu linia elegantă a maşinii.

Infiniti G Cabrio IPL are motorul upgradat la 338 CP si 374 Nm, iar 0-100 km/h dureaza mai putin de 6 secunde

La nivel tehnic, pachetul IPL presupune un upgrade al motorului V6 de 3,7 litri, a cărui putere a fost crescută de la 320 CP la 338 CP, în timp ce cuplul motor a ajuns de la 360 Nm la 374 Nm. Evoluţii destul de mici, dar care nu înseamnă schimbări în ce priveşte fiabilitatea motorului sau nivelul de emisii CO2.

În schimb, sunt îmbunătăţite sensibil performanţele: 0-100 km/h în mai puţin de 6 secunde (modelul de serie: 6,2 secunde), iar viteza maximă atinge acum 270 km/h, renunţându-se la limitarea electronică a modelului de serie, de 250 km/h.

Suspensia este şi ea modificată, arcurile fiind mai rigide cu 10%, iar amortizoarele având altă rată de compresie, în timp ce garda la sol este coborâtă. Deşi ni se spune că acest pachet este doar la rangul de concept, acesta va putea fi comandat pentru Infiniti G Cabrio după prezentarea oficială de la salonul parizian.

Finisarea interiorului lui Infiniti G Cabrio IPL aminteste de platosele samurailor din Evul Mediu

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.