“Red Mudder” - ediţie specială Mini by DSQUARED

MINI împreună cu cei doi designeri de la DSQUARED au prezentat la evenimentul de caritate, Life Ball 2011, o ediţie specială, denumită Red Mudder, bazată pe modelul Cooper S.

“Red Mudder” - ediţie specială Mini by DSQUARED “Red Mudder” - ediţie specială Mini by DSQUARED

Life Ball este un eveniment anual de caritate care a început în 1993 şi care se concentrează asupra persoanelor infectate cu virusul HIV/SIDA. Rolul acestuia este de a strânge bani pentru a ajuta la combaterea acestei boli.

Anul acesta, o parte din fondurile de ajutorare vor veni din vânzarea ediţiei speciale Red Mudder, un model unicat care a luat naştere din colaborarea constructorului britanic, Mini, cu cei doi fondatori ai brandului DSQUARED. Faţă de un Cooper S normal, acesta este ceva mai robust şi adaptat la condiţiile de offroad, fiind echipat cu: anvelope speciale (inlcusiv o roată de rezervă montată pe haion), plase metalice de protecţie pentru geamurile laterale spate şi blocuri optice, o gardă la sol mai înaltă, o busolă montată în partea superioară a planşei de bord, etc.

Cei doi designeri nu au uitat să se semneze, aplicând logo-ul brandului DSQUARED reprezentat printr-o frunză de arţar, pe portiere şi tetiere.

Anul trecut, MINI a colaborat cu designerul de la Calvin Klein, Francisco Costa, care a creat o ediţie specială ce a fost scoasă la licitaţie pentru suma de 61.000 dolari. Anul acesta se anticipează ca Red Mudder să aducă mai mult de atât.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.