Renault Clio 20th ediţie de 20 de ani

În acest an Renault Clio aniversează 20 de ani de existenţă, prilej de a scoate o ediţie specială aferentă celor două decenii de carieră.

Renault Clio 20th ediţie de 20 de ani Renault Clio 20th ediţie de 20 de ani

Renault Clio, ajuns la cea de-a treia generaţie, împlineşte înacest an două decenii de existenţă şi se poate lăuda cu peste 10milioane de unităţi comercializate. Pentru a sărbători acest lucru,Renault îi acordă acestui automobil lansat la Salonul de la Parisdin 1990, o ediţie aniversară. Nu vă aşteptaţi prea multe de laaceastă versiune, fiind în principal recognoscibilă prinmultitudinea de sigle aniversare, dispuse în numeroase locuri atâtla exterior cât şi la interior.

Nu ştim de ce acest model aniversar seprezintă în nuanţele negru sau alb, nefiind culori care săamintească în mod special de Clio, dar reprezintă un semnparticular. O altă trăsătură a lui Clio 20th este reprezentată dejantele cu model special, dar ne aşteptam la ceva mai festiv,pentru un automobil care a reuşit să iasă de două oriMaşina Anului (1991, 2006) şi a fost primul supermini recompensatcu 5 stele la EuroNCAP în 2005.

În schimb la interior cei care vor optaspecial pentru acest model se vor bucura de următoarele opţiuni înstandard: climatizare, cruise control, GPS Carminat Tom Tom, radioCD MP3. Preţurile pentru Clio 20th variază de la 13.100 euro pânăla 25.600 euro pentru Clio RS.