Renault Clio 20th ediţie de 20 de ani

În acest an Renault Clio aniversează 20 de ani de existenţă, prilej de a scoate o ediţie specială aferentă celor două decenii de carieră.

Renault Clio 20th ediţie de 20 de ani Renault Clio 20th ediţie de 20 de ani

Renault Clio, ajuns la cea de-a treia generaţie, împlineşte în acest an două decenii de existenţă şi se poate lăuda cu peste 10 milioane de unităţi comercializate. Pentru a sărbători acest lucru, Renault îi acordă acestui automobil lansat la Salonul de la Paris din 1990, o ediţie aniversară. Nu vă aşteptaţi prea multe de la această versiune, fiind în principal recognoscibilă prin multitudinea de sigle aniversare, dispuse în numeroase locuri atât la exterior cât şi la interior.

Nu ştim de ce acest model aniversar se prezintă în nuanţele negru sau alb, nefiind culori care să amintească în mod special de Clio, dar reprezintă un semn particular. O altă trăsătură a lui Clio 20th este reprezentată de jantele cu model special, dar ne aşteptam la ceva mai festiv, pentru un automobil care a reuşit să iasă de două ori Maşina Anului (1991, 2006) şi a fost primul supermini recompensat cu 5 stele la EuroNCAP în 2005.

În schimb la interior cei care vor opta special pentru acest model se vor bucura de următoarele opţiuni în standard: climatizare, cruise control, GPS Carminat Tom Tom, radio CD MP3. Preţurile pentru Clio 20th variază de la 13.100 euro până la 25.600 euro pentru Clio RS.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.