Video: Gumpert Apollo pe străzi

Ai mai multe şanse să dai nas în nas cu Papa într-un club de fiţe din Bucureşti, într-o seară de miercuri, decât să te intersectezi în trafic cu un Gumpert Apollo. În clipul următor, un astfel de supercar este scos la plimbare printre specimene mai puţin rasate.

Modelul poartă numele lui Roland Gumpert, fostul şef al diviziei Quattro de la Audi, şi au fost produse doar 150 între anii 2005 şi 2008, toate destinate pentru senzaţii extreme pe circuit. Specificaţiile supercarului sunt pe măsura exclusivismului, 650 de cai storşi dintr-un propulsor Audi de 4,2 litri, struniţi datorită unei cutii similare cu cele din Formula1. Cu o greutate de doar 1100 de kg, modelul atinge 100 km/h în doar 3 secunde, mult mai repede decât îi putem noi pronunţa numele.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.