VW Beetle pick-up pentru piaţa americană

Volkswagen vrea să-şi mărească vânzările din SUA prin lansarea unor modele adaptate pieţei americane.

VW Beetle pick-up pentru piaţa americană VW Beetle pick-up pentru piaţa americană

Volkswagen Beetle pick-upDacă Volkswagen va duce la bun sfârşit proiectul Beetle pick-up, "buburuza" ar putea căpăta un aer country. Dar americanii ar accepta aşa ceva? Volkswagen îşi planifică să folosească platforma viitoarei generaţii de Beetle, care va apărea în 2010, pentru modelul pick-up. Totuşi combinaţia între maşină de oraş şi pick-up pare pe cât de interesantă pe atât de ciudată.

Constructorul german vrea ca prin adăugarea viitoarelor modele la gama sa de maşini să-şi sporească vânzările de pe piaţa din SUA de la 230.000 de unităţi pe an la 1 milion începând cu 2018. Însă ne este greu să credem că germanii ar putea avea succes pe piaţa americană cu un astfel de pcuk-up, poate cel mult în ochii nostalgicilor. Deocamdată Volkswagen va trimite în lupta pentru segmentul pick-up-urilor modelul Robust, pentru început urmând să fie comercializat în America de Sud şi Africa.

Aşteptăm să vedem cum ar putea arăta şi modelele Beetle crossover şi Beetle cu o caroserie de tip break, ambele programate de Volkswagen să fie construite în viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.