10 maşini transformate virtual în modele shooting brake. Care îţi face cu ochiul?

Un băiat destul de talentat la desene virtuale a luat zece modele de serie şi le-a transformat în nişte concepte care cu greu ar putea fi puse în realitate. Chiar şi aşa, nu putem să nu ne întrebăm cum ar fi lumea dacă ar exista mai multe shooting brake-uri pe stradă.

10 maşini transformate virtual în modele shooting brake. Care îţi face cu ochiul? 10 maşini transformate virtual în modele shooting brake. Care îţi face cu ochiul?

A existat o vreme când era acceptabil din punct de vedere social să vinzi maşini care arătau ca nişte coupe-uri break. Acum, însă, această variantă de caroserie nu prea mai există nicăieri în ofertele producătorilor auto moderni.

Bine că există Photoshop şi designerul maghiar X-Tomi ca să ne arate cele mai noi modele de serie redesenate sub formă de shooting brake. Avem zece la număr şi ţi le prezentăm în continuare.

Evident, nici una dintre acestea nu există în realitate, însă suntem curioşi să aflăm dacă există vreun interes din partea publicului pentru aceste creaţii.

Toyota GT86

BMW M4

Ford Mustang

Nissan GT-R

BMW M6

Dodge Challenger

Mercedes-AMG GT

Audi TT

Lexus RC F

Chevrolet Camaro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.