ABT aplică sportivitate cu pensula pe noul Volkswagen Passat

Da, ştiu că nu se poate face asta, dar dacă te uiţi la un Passat standard şi lângă el stă unul preparat de ABT Sportsline, s-ar putea să-mi dai dreptate. Avem detalii mai jos.

ABT aplică sportivitate cu pensula pe noul Volkswagen Passat ABT aplică sportivitate cu pensula pe noul Volkswagen Passat

Noul Volkswagen Passat va fi un succes comercial, asta e clar. Şi, deşi acum se adresează mai mult ca oricând mediului de afaceri, asta nu înseamnă că un familist nu îşi poate lua un Passat Variant pe care să îl folosească la transportul copiilor la şcoală. Dar ce te faci când vrei să ajungi mai repede la şcoală? Păi, apelezi la ABT Sportsline.

Vezi tu, nemţii de la ABT au făcut un pachet de tuning pentru noua generaţie a modelului de segment mediu. Iar acest pachet include, printre altele, un set de jante de 21 sau 22 de inci şi un kit aerodinamic care adaugă nişte sportivitate binevenită. Totodată, dacă se vrea, se poate lucra şi la motorul diesel de 2,0 litri pentru a ajunge la puterea maximă de 280 CP, adică un plus de 40 CP faţă de versiunea standard.

Debutul Passatului preparat de ABT Sportsline va avea loc la Salonul Auto Geneva 2015, însă poţi să arunci o privire şi la munca băieţilor şi fetelor de la B&B, care îţi pot oferi până la 300 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.