Ce aţi spune dacă viitorul Duster (pick-up) ar arăta aşa?

Designerul Theophilus Chin a luat o bucată de Nissan Navara şi o bucată de concept Renault Duster şi a făcut ceva... interesant.

Ce aţi spune dacă viitorul Duster (pick-up) ar arăta aşa? Ce aţi spune dacă viitorul Duster (pick-up) ar arăta aşa?

Dacia Duster se vinde bine, foarte bine. Dar să nu uităm, totuşi, că maşina asta a fost lansată în 2010, ceea ce înseamnă că peste o lună de zile va împlini cinci ani pe piaţă. Sigur, în septembrie 2013 a primit un facelift consistent, dar asta nu înseamnă că nu va fi înlocuit niciodată. De fapt, după calculele noastre, ar trebui să vedem un nou Duster în 2016 sau, cel mai târziu, în 2017.

În condiţiile acestea, designerul Theophilus Chin şi-a imaginat deja cum ar putea arăta viitoarea generaţie a SUV-ului de la Mioveni, dar nu în varianta pe care o ştim cu toţii, ci sub formă de pick-up.

E foarte adevărat că în imagine apare un fel de mariaj între noul Nissan Navara şi conceptul Duster DCross din 2012, dar asta nu înseamnă că nu arată bine.

Rămâne de văzut care sunt planurile celor de la Dacia-Renault în ceea ce priveşte Dusterul, însă un lucru e sigur: nu mai avem foarte mult de aşteptat pentru o nouă generaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.