Cum arată primul Audi hibrid tunat de ABT – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 01 mai 2020 Tuning auto

Firma germană de tuning ABT Sportsline a modificat primul vehicul hibrid – Audi Q5 55 TFSI e.

55 TFSI e quattro, care are o performanță a sistemului de 367 CP (270 kW) și 500 Nm este un vehicul hibrid ce combină un motor cu patru cilindri pe benzină cu 252 CP (185 kW) și 370 Nm cu un motor electric. Datorită noului upgrade de la ABT Sportsline motorul cu ardere atinge acum 310 CP (228 kW) și 420 Nm. Când este combinat cu motorul electric standard, se obțin o performanță impresionantă a sistemului de 425 CP (313 kW) și 550 Nm.

Galerie foto

Dintr-o perspectivă de conducere dinamică, centrul de greutate aflat mai jos al lui Q5 hibrid are un impact pozitiv. Bateria este situată în podea și, prin urmare, compensează cu succes designul ridicat al mașinii.

Pentru 50 TFSI este disponibilă aceeași actualizare a performanței ABT Power. Ca standard, motorul cu combustie identic este combinat cu un motor electric ușor mai slab. Astfel, noua putere a sistemului se ridică la 357 CP (263 kW) în loc de 299 CP (229 kW), în timp ce cuplul maxim crește de la 450 la 500 Nm.

ABT a făcut pentru acest Q5 câteva modificări la exterior, unul dintre ele ar fi setul de jante din aliaj de 20 de inci, la care se adaugă modificari subtile de design interior.

ABT nu a publicat noi cifre privind accelerația sau viteza maximă, pentru niciun model, dar este posibil ca modificările să fi redus câteva zecimi din intervalul 0-100 km/h. Viteza maximă ar trebui să rămână 239 km / h.

Prețurile nu au fost încă publicate și nu este încă clar dacă aceste modificări vor invalida garanția pe care o oferă Audi pentru modelul Q5. Firma ABT oferă propria sa garanție pentru serviciile sale, dar numai în anumite țări europene.

ABT Sportsline nu este primul tuner care tunează mașini electrificate. Casa de tuning Novitec a produs deja câteva accesorii de styling pentru Tesla Model S, Model X și, cel mai recent, Model 3.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ABT



Comentarii
Inchide