Hartmann modifică un Mercedes-Benz V-Class pentru că de ce nu l-ar modifica

Autor: Andrei Ştirbu acum 4 ani Tuning auto

Bine ai revenit în universul Hartmann, acolo unde nimic nu este prea mare sau prea plictisitor pentru a fi un pic condimentat. Îţi mai aminteşti de Citanul modificat de nemţi? Sau de predecesorul lui V-Class, Vito? Sau de Sprinterul mare şi roşu? Da, Hartmann le-a luat pe fiecare în parte în atelierul său şi le-a dat o altă imagine. 

Iar acum i-a venit rândul lui V-Class să primească tratament preferenţial. Plecând de la un V250 BlueTEC, Hartmann a modificat dieselul I4 de 2,1 litri şi l-a dus până la 224 de cai-putere şi 505 Newtoni-metru – de la parametrii standard 190 CP şi 440 Nm. 

În termeni de performanţă – da, ştiu cât de stupid sună asta – V-Classul cu semnătură Hartmann accelerează acum 0-100 km/h în 9,1 secunde (10,6 dacă vorbim de versiunea 4MATIC) şi până la o viteză maximă de 199 de kilometri pe oră. 

Însă nu despre performanţă este vorba aici, ci mai degrabă despre atitudine. Kitul estetic se pretează de minune liniilor noului V-Class, iar jantele VEST-1 cu diametru de 19 inci completează imaginea de van rău. Te lăsăm pe tine să tragi concluziile, de fapt, după ce vizionezi galeria foto de mai sus.Comentarii
Inchide