Hennessey vine cu un program de tuning pentru McLaren MP4-12C

Clienţii exclusivişti care au deja un McLaren MP4-12C şi nu mai au răbdare să-l aştepte pe McLaren P1 pot opta pentru ultimul pachet de tuning oferit de tunerul american Hennessey.

Hennessey vine cu un program de tuning pentru McLaren MP4-12C Hennessey vine cu un program de tuning pentru McLaren MP4-12C

Suntem siguri că aţi auzit de tunerul Hennessey şi de modelele care au avut "de suferit" în urma tratamentelor primite din partea americanilor: Corvette C7 cu 1.000 CP, Cadillac CTS-V cu 1.200 CP sau Hennessey Venom GT, cea mai rapidă maşină din lume în sprintul 0-300 km/h.

De data aceasta, americanii au luat în colimator supercarul englez McLaren MP4-12C. Cu toate aceste, interiorul şi exteriorul nu au suferit modificări majore, singurele diferenţe între modelul stock şi ce oferă pachetul de tuning fiind logo-urile Hennessey şi HPE700 aplicate discret pe caroserie şi în habitaclu.

În ceea ce priveşte performanţele, Hennessey a reuşit să urce puterea supercarului cu 88 CP, pentru că după tratamentul americanilor V8-ul de 3,8 litri produce 704 CP şi un cuplu maxim crescut până la 728 Nm. În practică, toate acestea se traduc într-o accelerare de la 0 la 100 km/h realizată în 2,8 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.