MTM RS6 Avant Clubsport, un break Audi cu 760 CP

Cei de la MTM ştiu că o limuzină cu 800 de cai-putere nu este neapărat pe gustul tuturor, aşa că aduc la Geneva şi un break. Cu 760 de cai-putere.

MTM RS6 Avant Clubsport, un break Audi cu 760 CP MTM RS6 Avant Clubsport, un break Audi cu 760 CP

În cazul în care ţi-ai făcut program să mergi la Geneva 2015, încearcă să pui de pe acum măcar jumătate de oră în plus pentru vizita la salon, căci sigur ajuns în faţa standului MTM vei pierde minute bune.

După ce ne-au arătat limuzina business cu 800 de cai-putere, nemţii ne promit acum şi un break...

V8-ul twin-turbo, de 4,0 litri, care animă creaţia numită Talladega se află şi sub capota acestui RS6 Avant, livrând tot 760 de cai-putere şi 945 de Newtoni-metru către toate patru roţile, ajutat de sistemul de tracţiune quattro şi de o cutie automată ZF cu opt rapoarte.

Sprintul 0-100 km/h nu a fost declarat public, însă creatorii au ţinut să menţioneze că RS6 Avant Clubsport va atinge 300 km/h după 31 de secunde de la startul de pe loc. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.