Office-K ne reaminteşte de cât de frumos este un SLS AMG

Toate luminile reflectoarelor sunt luate acum de Mercedes-AMG GT, însă nu trebuie să uităm că până acum ceva vreme, dorinţa ne era stârnită de SLS AMG.

Office-K ne reaminteşte de cât de frumos este un SLS AMG Office-K ne reaminteşte de cât de frumos este un SLS AMG

Bună ziua şi bine ai revenit în faţa celui mai cunoscut garaj din Japonia, cel al atelierului de tuning Office-K. În faţa acestei uşi ai văzut Ferrariuri „rechin”, Bentleyuri roz şi Corvetteuri bleu à la smurfi. E timpul şi pentru ceva nemţesc. 

Iată, aşadar, un SLS AMG Roadster, bestia care acţiona instant asupra glandelor noastre salivare - şi care încă ar mai face-o, dacă nu am fi fost hipnotizaţi de noul Mercedes-AMG GT

În cazul de faţă, SLS AMG Roadster a primit un kit de la FAB Design şi jante Forgiato, operaţia de asamblare (şi, probabil, câteva semnături fine) fiind onorată de japonezii fără frică de la Office-K. Nu se ştiu informaţii despre modificările de sub capotă, însă un V8 de 6,2 litri cu 571 de cai-putere pentru o maşină de circa 1.700 de kilograme este - am zice noi - suficient.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.