Porsche Panamera Prestige de la Anibal Automotive Design

Tunerul canadian Anibal Automotive Design a creat un kit de tuning pentru sedanul sportiv Porsche Panamera, pe care l-a denumit Prestige. Cei de la Anibal sunt cunoscuţi pentru pachetul Attack pe care l-au creat pentru Porsche 911.

Porsche Panamera Prestige de la Anibal Automotive Design Porsche Panamera Prestige de la Anibal Automotive Design

Canadienii de la Anibal Automotive Design, aceiaşi care au prezentat kitul Attack pentru Porsche 911, au creat un pachet stilistic pentru un alt model al producătorului german – Panamera, pe care l-au denumit Prestige.

Modificările pe care le propun cei de la Anibal pentru Panamera au fost dezvăluite într-un set de imagini generate pe calculator şi includ bare de protecţie faţă-spate redesenate, mult mai late decât cele standard, praguri laterale, o nouă capotă pentru portbagaj, care încorporează un eleron, şi o nouă capotă.

La fel ca în cazul pachetului Attack pentru modelul 911, cei de la Anibal Automotive Design nu au dat nici un detaliu despre preţ sau despre eventualele modificări de sub capotă.

Cum vi se pare pachetul Prestige pentru Porsche Panamera?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.