Tuning: Concept Platinum pentru Toyota GT86

Autor: Tudor Rus 11 ian. 2013 Tuning auto

Pe numele său întreg Toyota GT86 GRMN Sports FR Concept Platinum, modelul a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Tokyo şi reprezintă o colaborare între Toyota şi partenerii lor de tuning, Gazoo Racing. Nu este primul model creat prin această colaborare, Toyobaru beneficiind de un upgrade de putere pentru participarea la Goodwood Festival of Speed de anul trecut.

La exterior, vorbim despre un spoiler faţă mai agresiv, cu faruri care au primit o nouă formă, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru partea din spate a maşinii, unde stopurie au fost şi ele revizuite. Desupra acestora tronează un eleron impunător, iar sportiva a primit un set de jante de aliaj de 18 inci.

În stil pur sportiv, interiorul a primit o cuşcă de protecţie la răsturnare, scaune sport cu centuri de siguranţă în patru puncte şi un volan nou. În ceea ce priveşte performanţele, cei de la Gazoo Racing au reuşit să urce puterea motorului boxer de la 200 CP la 325 CP obţinând şi un cuplu de 431 Nm în vreme ce transmisia a rămas manuală, în şase trepte.

Pentru a ilustra mai bine conceptul, v-am pregătit o galerie FOTO şi un material VIDEO, mai jos:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide