Tuning pentru Viper SRT, de la Hennessey

Tunerii de la Hennessey nu se opresc din modificat sportive, fie ele britanice sau americane, lucru care poate fi confirmat de ultima victimă a acestora: Viper SRT.

Tuning pentru Viper SRT, de la Hennessey Tuning pentru Viper SRT, de la Hennessey

După ce şi-au făcut de cap cu Chevrolet Corvette C7 şi McLaren MP4-12C, cei de la Hennessey l-au luat la ţintă pe Viper SRT. Şi cum era normal, întâi s-au ocupat de motor, astfel că propulsorul V10 de 8,4 litri beneficiază de o putere crescută de la 640 la 705 CP.

Nici cuplul maxim nu scapă de mărire, pentru că acum valoarea acestuia este de 942 Nm, o creştere serioasă de la 813 Nm. Aportul de putere promite o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde, şi o viteză maximă de 345 km/h.

Opţional, Hennessey mai oferă şi o suită de elemente de caroserie din fibră de carbon, jante uşoare de aliaj şi suspensie ajustabilă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.