10 maşini de oraş transformate virtual în decapotabile. Care e preferata ta?

Designerul maghiar care îşi spune X-Tomi şi-a făcut un obicei din a transforma modele cunoscute în variante de caroserie neobişnuite. Acum câteva săptămâni ne-a arătat cum le-ar sta unor coupe-uri ca shooting brake-uri, iar acum vine să ne arate câteva modele de oraş în haine decapotabile.

10 maşini de oraş transformate virtual în decapotabile. Care e preferata ta? 10 maşini de oraş transformate virtual în decapotabile. Care e preferata ta?

Modelele subcompacte şi mini nu prea au parte de variante decapotabile, cel puţin când vine vorba de producţia în serie, realizată în fabricile mărcii. Dar asta nu l-a împiedicat pe designerul maghiar X-Tomi să transforme virtual zece modele de oraş în decapotabile, după ce ne-a arătat, în urmă cu câteva săptămâni, cum le-ar sta unor coupe-uri în haine de shooting brake.

Aşadar, să vedem ce a ieşit!

Alfa Romeo MiTo

Audi A1

Toyota Yaris

Hyundai i20

Seat Ibiza

Opel Corsa

Ford Fiesta ST

Peugeot 208

Suzuki Swift

Volkswagen Polo facelift

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.