Brazilianul nebun care a montat un motor turbo cu 4 cilindri pe un kart - VIDEO

Este o linie fină între o Cea mai bună ideea din lume şi Cea mai proastă, însă tipul ăsta din Brazilia pare că se distrează.

Brazilianul nebun care a montat un motor turbo cu 4 cilindri pe un kart - VIDEO Brazilianul nebun care a montat un motor turbo cu 4 cilindri pe un kart - VIDEO

 


Este o linie fină între o Cea mai bună ideea din lume şi Cea mai proastă, însă tipul ăsta din Brazilia pare că se distrează.

A reuşit să ia un motor cu 4 cilindri cu turbină şi transmisia aferentă şi să le înghesuie cumva în partea din faţa a unui kart.

Nu ştim de pe ce maşina provine motorul în cauză sau cât de puternic este, însă trebuie admirate ingeniozitatea şi cunoşinţele tehnice pe care le posedă acest brazilian.

Radiatorul este montat în spate, iar din ce se vede în acest clip tracţiunea este pe roţile din spate.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.