Cadillac Escalade by Hennessey versus Nissan GT-R

Cadillac Escalade preparat de Hennessey şi Nissan GT-R, două modele complet diferite, însă cu performanţe apropiate, sunt aliniate la start pentru o cursă în linie dreaptă pentru a vedea care este mai rapid.

În urma modificărilor aduse de tunerul american Hennessey, Cadillac Escalade are acum o putere de peste 1.000 CP şi un sprint de la 0 la 100 km/h de numai 3,3 secunde. Fiind doar cu 0,1 secunde mai rapid decât Nissan GT-R, fac această cursă să fie şi mai interesantă. Iată mai jos rezultatul!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.