Creştere substanţială a vânzărilor pentru Automobile Bavaria Group în 2015

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din ...

Creştere substanţială a vânzărilor pentru Automobile Bavaria Group în 2015 Creştere substanţială a vânzărilor pentru Automobile Bavaria Group în 2015

 

Anul 2015 a marcat o creştere pentru toate companiile aflate sub umbrela MHS Holding: Automobile Bavaria Group România, MHS Truck & Bus Group România şi Schmidt Gruppe Deutschland. 

În 2015 Automobile Bavaria Group a vândut 1.336 de unităţi BMW (+27,7%)  şi 148 MINI (+62,6%), rezultat ce a condus la o creştere totală a vânzărilor de maşini noi cu 30,5%, comparativ cu anul anterior. Totodată, anul trecut BMW a lansat un brand propriu pentru automobile rulate, iar vânzările de autoturisme rulate au crescut cu 35% de la an la an.

Începând cu 2015 Automobile Bavaria Group a devenit primul dealer autorizat BMW i în România, care include şi un service autorizat complet echipat pentru maşini electrice cu sediul în Băneasa. 

Click aici pentru Galeria FotoCifra de afaceri în service a crescut cu 9%. Automobile Bavaria Group a înregistrat în total, 49.000 de intrări în atelierele sale din România, cu 5.800 de intrări mai mult decât în 2014, reprezentând o creştere a numărului de comenzi cu 13,5%.

Veniturile totale ale tuturor activităţilor derulate de către Automobile Bavaria Group au fost de 93,53 milioane euro în anul 2015, ceea ce reprezintă o creştere cu 19,8 milioane euro, comparativ cu anul 2014.

Vânzările catre clienţi corporativi ale Automobile Bavaria Group au crescut cu 55%, contribuind la o prezenţa puternică a mărcii BMW în cadrul corporaţiilor naţionale şi multinaţionale şi a întreprinderilor mici şi mijlocii. Această dezvoltare a business-ului corporate reprezintă un indicator economic pozitiv, demonstrînd încrederea companiilor in viitorul economiei româneşti. Şi în continuare, Automobile Bavaria Group va acorda o atenţie deosebită parteneriatelor strategice cu companiile de asigurări şi marii clienţi corporativi.

Automobile Bavaria Group a înregistrat în anul 2015 cea mai mare creştere a vânzărilor BMW din România. Grupul de dealeri deţine o cotă de piaţă de 68,8% din vânzările de automobile noi BMW şi 92,5% pentru marca MINI.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. Grupul deţine 11 dealeri BMW în România, trei centre MINI de vânzări şi service şi singurul service Rolls-Royce în sud-estul Europei. 

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.