Cum arată o maşină nemuritoare. Prezentare Mercedes-Benz 300 d vechi de 37 de ani - VIDEO

Persoanele în vârstă au adesea tendinţa să se plângă că lucrurile noi nu se mai fabrică cum se fabricau pe vremuri.

Cum arată o maşină nemuritoare. Prezentare Mercedes-Benz 300 d vechi de 37 de ani - VIDEO Cum arată o maşină nemuritoare. Prezentare Mercedes-Benz 300 d vechi de 37 de ani - VIDEO

Persoanele în vârstă au adesea tendinţa să se plângă că lucrurile noi nu se mai fabrică cum se fabricau pe vremuri. Aici intră şi maşinile. Ce-i drept lucrurile au evoluat în decursul anilor, iar producătorii auto au tot micşorat cantităţile materialelor fie pentru a reduce costurile, fie pentru a face maşina mai uşoară ca şi greutate.

Ca o consecinţă, maşinile au devenit şi mai fragile în sensul că nu mai rezistă atât de mult în timp. Nu este cazul acestui Mercedes-Benz 300 D, care deşi are 37 de ani a rezistat foarte bine.

Cei de la canalul de YouTube TFLclassics i-au făcut o prezentare şi se declară uimiţi de cât de bine s-a păstrat maşina, dar şi de modul cum erau construite maşinile acum 37 de ani.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.