Fără secrete: cadranele de bord ale noului BMW Seria 7

În prima zi a lui 2015 am văzut cum arată noul BMW Seria 7 (deşi cei de la BMW nu ar fi vrut asta), iar acum a venit timpul să vedem cadranele de bord ale limuzinei germane.

Fără secrete: cadranele de bord ale noului BMW Seria 7 Fără secrete: cadranele de bord ale noului BMW Seria 7

Viitoarea generaţie a limuzinei germane BMW Seria 7 nu prea o să mai fie o surpriză foarte mare, având în vedere că a fost surprinsă fără camuflaj, iar pozele au apărut pe internet în prima zi a lui 2015.

Şi, ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, acum putem să vedem cum arată cadranele de bord ale modelului premium, prin intermediul unei fotografii publicate de site-ul BimmerToday.

Configuraţia e puţin bizară, cu o parte clasică şi o parte digitală, cu ecran color. Vitezometrul e clasic de la zero până la 210 km/h, iar apoi intră în joc ecranul. Acelaşi lucru se întâmplă şi la turometru, unde display-ul afişează doar cifrele 0 şi 1, celelalte fiind înscrise pe plastic, la fel ca la oricare altă maşină.

Noul BMW Seria 7 ar trebui să debuteze în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2015 din toamnă, unde vom vedea, cel mai probabil, şi noua generaţie a sistemului de infotainment iDrive.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.