Fiat 500X se prezintă ca un crossover cochet la Salonul Auto de la Paris

Crossover-ul Fiat 500X a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris 2014, iar italienii s-au conformat faptului că se află în capitala modei pentru că noul 500X arată foarte bine.

Fiat 500X se prezintă ca un crossover cochet la Salonul Auto de la Paris Fiat 500X se prezintă ca un crossover cochet la Salonul Auto de la Paris

Nu e greu să remarci noul Fiat 500X în mulţimea prezentă la Salonul Auto de la Paris 2014, indiferent că în jurul său roieşte o armată de curioşi. Cum mulţi se aşteptau, 500X este un Fiat 500 mărit, iar la prima vedere aş zice că italienii au aruncat un ochi în curtea celor de la Mini când au desenat farurile şi stopurile noului Fiat 500X.

La interior, crossover-ul care ar trebui să fie un competitor pentru Nissan Juke şi Opel Mokka are parte de un tratament interesant. Materialele sunt de calitate atât pe bord cât şi pe portiere, tapiţeria din piele îţi vorbeşte frumos la atingere iar scaunele te îmbracă generos.

Bordul pare aglomerat şi compactat la prima vedere, dar măcar italienii au învăţat că un display amplasat mai sus pe consola centrală te ajută enorm din punct de vedere al siguranţei în timpul condusului dar şi al relaxării, iar per total ai impresia că fiecare parte de interior este construită în jurul celui de la volan.

Apropo de volan, este singura piesă care face notă discordantă cu interiorul cochet şi nu înţeleg de ce Fiat nu s-a preocupat mai mult cu decorarea sa în ton cu restul habitaclului. Pe bancheta din spate se stă o idee înghesuit, mai ales dacă peste 1.70 înălţime, însă din nou, profilul acesteia se mulează perfect pe spatele tău.

Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cum se comportă noul Fiat 500X pe şosea, pentru că la nivel estetic are potenţial, atât la interior cât şi la exterior

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.