Lamborghini va produce un SUV, iar asta ar trebui să te bucure

Da, exact, Lamborghini va produce, în mod oficial, o struţo-cămilă pe roţi. Iar dacă eşti fanul celor din Sant'Agata, ştii că vestea aceasta este una cât se poate de bună.

Lamborghini va produce un SUV, iar asta ar trebui să te bucure Lamborghini va produce un SUV, iar asta ar trebui să te bucure

După trei ani de la prima prezentare a conceptului Urus, oficialii Lamborghini confirmă că cel de-al treilea model al gamei producătorului va debuta în 2018. În cazul în care te gândeai că cei trei ani au fost un joc continuu de rupt petale în timp ce spuneau „îl facem, nu-l facem”, ei bine, în realitate lucrurile au stat un pic diferit: au aşteptat „binecuvântarea” Volkswagen pentru a face pasul final al proiectului. 

Nu se ştiu (deocamdată) specificaţii de niciun fel pentru Urus - nici măcar numele adevărat nu i-l cunoaştem - însă Lamborghini a anunţat că SUV-ul lor va fi construit tot în Sant'Agata. Şi probabil că o să fie o minunăţie de maşină.

În cazul în care te numeri printre cei care vor blama „diluarea spiritului Lamborghini cu o maşină care nu are nicio treabă cu sportivitatea”, aruncă o privire în ograda Porsche, unde vei găsi un hypercar. 918 Spyder nu exista dacă nu erau resurse - obţinute din vânzarea en-gros de Cayenneuri. În plus, Porsche a devenit atât de bun la maşini sport cu gardă la sol înaltă, încât i-a făcut şi un frăţior lui Cayenne

Deci nu, Urus (sau cum se va numi) nu va fi o spurcăciune, ci un aducător de venituri serioase în familia Lamborghini - se estimează că va creşte vânzările producătorului cu 100%.

N-ai cum să nu iubeşti industria auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.