Lecţia de drift cu... Maybach

Ce mai poţi spune despre Maybach, marele rival al lui Rolls Royce, când subiectul a fost întors pe toate părţile. Cei de la cardomain.co.uk vin cu o idee interesantă. Chiar foarte interesantă.

Am putea spune că limuzinele de lux nu sunt folosite pentru altceva decât pentru a-şi transporta proprietarii milionari în condiţii cât mai bune de confort la viteze foarte mari. Ceea ce este perfect adevărat în cazul lui Maybach. Dar cei de la cardomain.co.uk au venit şi cu o altă idee - oare cât de interesantă i se pare patronului Stelei?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.